Så god at ingen kommer til å merke at den er sukkerfri
Denne browniesen med karamellglasur er så god at ingen kommer til å merke at den er sukkerfri! Om du ønsker den glutenfri, kan du erstatte speltmelet med mer mandelmel eller glutenfritt havremel.
Brownies: Smelt smøret og sett til side mens det avkjøles. Rør sammen egg og Natreen, og deretter resten av ingrediensene.
Ha i smøret og bland til du får en jevn røre. Ha i en liten kakeform og stek på 180 grader i ca 15 min (sjekk underveis - den skal være litt bløt i midten når det er ferdig). Avkjøl.
Karamellglasur: Lag 1 porsjon karamellsaus og avkjøl. Bland inn Philadelphia light til den er helt jevn og fin.
Ha eventuelt mer Natreen i om du ønsker den søtere. Sett i kjøleskap et par timer.
Når glasuren har blitt fastere i konsistensen, kan du bre den utover browniesen. Den kan gli litt utover, så det er best å beholde kaken i formen.
Pynt gjerne med smeltet sukkerfri sjokolade som du drisler over, og hakkede peanøtter. Nyt!