Hverdagspaier uten tilsatt sukker

Porsjoner: 24 stk

Ypperlig til kveldsmat eller dessert

Ingredienser

  • 6 ark av fryst butterdeig, tint
  • 3 epler (red delicious, pink lady eller santana)
  • noen dråper sitronsaft
  • 4 egg
  • 125ml kremfløte (lys)
  • 1½ ss Natreen Granulat
  • 1-2 ts malt ingefær
  • Muffinsbrett med plass til 24 stk

Fremgangsmåte

  1. 01

    Forvarm ovnen til 200 ° C. Skjær hvert ark med butterdeig i fire firkanter og legg en deigfirkant i hver muffinsform. Press deigen til kanten av formen.

  2. 02

    Skrell eplene, fjern kjernen og kutt eplene i små biter. Bland i noen dråper sitronsaft for å hindre misfarging.

  3. 03

    Visp eggene med fløten, Natreen Granulat og ingefær. Tilsett eplebiter til blandingen. Fyll deigen med epleblandingen. Sett i midten av ovnen og stek paiene i ca 15 minutter til de er gyllenbrune.

  4. 04

    Server paiene lunken eller ved romtemperatur.